LA Pinsa!

La Pinsa! Lekker, luchtig en licht verteerbaar

Mogen we je voorstellen: La Pinsa! Het favoriete zusje van de pizza. Nog nooit eerder een betere pinsa op de markt gezien! Heerlijke, originele Italiaanse recepten en ingrediënten zullen jouw gasten een onvergetelijke maaltijd bezorgen. Voeg zelf hoogwaardige toppings toe: van veganistisch tot vegetarisch, met vlees - of wat je er maar op wilt, voor onze Base Pomodore of Base Bianca en verras elke gast.

Uniek deeg
Bestaat uit drie soorten meel en zuurdesem - gefermenteerd zodat het gemakkelijk rijst: knapperig van buiten en luchtig van binnen.

Authentieke beleving
Ze zien er ongelofelijk artisanaal uit: grote ongelijkmatige bubbels, mooie poriën en krokante bodem dankzij het gefermenteerd deeg en het voorbakken in een steenoven.

Breed inzetbaar
Sharing is hip; onze trendy La Pinsa! past hier perfect bij! Of serveer hem traditioneel als hoofdmaaltijd. Denk ook aan het Take-away en Delivery potentieel met deze producten.

Snel te bereiden
Speciaal ontwikkeld voor de OOH business: convience zoals nooit gezien en klaar in slechts 6 minuten in de steenoven of combinsteamer.

Ontdek LA Pinsa!

Assortiment

La Pinsa! assortiment bestaat uit authentieke Italiaanse pinsabodems die nog door de chefs afgetopt moet worden. Verkrijgbaar in twee bassisen:

Base Pomodoro : Vegan pinsabodem met Italiaanse tomatensaus en olijfolie

base Bianca : Vegetarische pinsabodem met crème fraîchesaus en olijfolie


Ontdek het assortiment

Italiaanse twist

Het pinsadeeg is gemaakt van drie soorten meel en zuurdesem; gefermenteerd zodat het heel gemakkelijk rijst. Krokant van buiten en luchtig van binnen. Onze pinsa’s zijn gemaakt van ingrediënten uit Italië en hebben een ovale artisanale vorm. Niet alleen lekker, maar ook een lust voor het oog door het ambachtelijke uiterlijk! 

Baktijden

Elk moment wil je je gasten zo snel mogelijk bedienen. Met ongeveer 8 minuten baktijd is een pinsa snel klaar. Het enige wat je hoeft te doen is de pizza's uit de vriezer halen, af te bakken en te toppen. Super simpel dus!


Vind hier baktijd per type oven

Inspiratie

Laat je creativiteit de vrije loop en top de pinsa base pomodoro of base bianca af op jouw unieke manier! Creëer heerlijke recepturen die passen bij jouw menukaart. 


Bekijk de recepten

Cookies

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

De noodzakelijke cookies zijn altijd automatisch actief; als je op "accepteer alle cookies" klikt, accepteer je ook de optionele cookies. Wanneer je zelf wilt kiezen welke cookies je aanzet, klik je op “cookie instellingen”.

Cookie-instellingen

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

Noodzakelijke cookies gebruiken we om de basisfuncties van de site te kunnen laten draaien. Deze cookies verzamelen nooit persoonsgegevens.

Deze cookies verzamelen anoniem gegevens over hoe bezoekers onze website gebruiken, zodat we onze website verder kunnen verbeteren.

Deze cookies verzamelen gegevens over hoe bezoekers onze website gebruiken, zodat we onze website verder kunnen verbeteren.

Deze cookies maken het mogelijk om embeds van YouTube, LinkedIn, Facebook, Instagram etc. te tonen in artikelen. Ook kunnen deze cookies worden gebruikt om gepersonaliseerde advertenties te tonen en daarom kunnen deze cookies je surfgedrag op verschillende websites volgen.