La Pinsa! Base Pomodore
- Uitzonderlijk deeg bereid met drie soorten meel
- 100% italiaans recept en ingrediënten
- Voorgebakken in een steenoven
La Pinsa! Base Pomodore is een vegan voorbebakken pinsabodem met tomaten saus en olijfolie. Deze pizzabodem is lekkere luchtig en lichtverteerbaar. De baktijd bedraagt ongeveer 6-8 minuten.
Neem contact met ons opIngrediënten
Ingrediënten: 47% TARWEBLOEM, water, 17% gezeefde tomaten, 6,7% tomatenconcentraat, 2,4% rijstebloem, 2,4% SPELTBLOEM (TARWE), olijfolie extra vierge, zout, TARWEMOUTMEEL, gist, knoflook, suiker, basilicum, oregano, tijm, cayennepeper, venkelzaden, peper. Kan bevatten: (SOJA, MOSTERD, MELK).
Allergenen
Gluten
Voedingswaarden
100 gram | |
Energie | 890 kj / 210 kcal |
Vetten | 2.4 gram |
Waarvan verzadigde vetzuren | 0.4 gram |
Koolhydraten | 40 gram |
Waarvan suikers | 4.3 gram |
Eiwitten | 6 gram |
Zout | 1 gram |