Pancakes met Rainbow salade
1 persoon
Pancakes met frisse yoghurt en salade, een heerlijke combinatie.Ingrediënten / Benodigdheden
- 2 Dr. Oetker Professional American pancakes
- 25 gr bietjes, julienne gesneden
- 30 gr radijs, julienne gesneden
- 40 gr komkommer, julienne gesneden
- 30 gr wortel, julienne gesneden
- 30 gr appel, julienne gesneden
- 1 el olijfolie (15 ml)
- 1 el Griekse yoghurt (17 gr)
- 1 tl bloemenhoning (15 ml)
- 1 el granaatappelpitjes (13 gr)
- 0,5 takje platte peterselie, grof gehakt
- Zout en peper
Bereidingswijze
Werkwijze en bereiding:
- Verwarm de pancakes zoals aangegeven op de verpakking
- Meng de, julienne gesneden groenten en appel in een kom door elkaar
- Besprenkel met de olijfolie, peper en zout en schep nog eens door
- Roer de honing door de Griekse yoghurt
Afwerking:
- Besmeer de pancakes met de yoghurt
- Pak de rainbow salade
- Leg op 1 pancake 1/3 en op de andere pancake 2/3 van de rainbow salade
- Leg onderop de pancake met de minste salade en leg de andere pancake hier bovenop
- Bestrooi met de peterselie en granaatappelpitjes en drizzle er nog wat honing over