Pannenkoek met chocolademousse
10 personen
Pannenkoek met chocolademousse en sinaasappelmarmelade.
Ingrediënten / Benodigdheden
- 96 g Alsa Chocolademousse Douceur mix
- 10 Dr. Oetker Professional Pannenkoeken
- 2 dl halfvolle melk
- 2,5 dl sinaasappelmarmelade
Bereidingswijze
- Verwarm de pannenkoeken 5 minuten in de oven op 140 °C
- Meng de chocolademousse mix met de melk
- Klop 2 minuten op lage snelheid en vervolgens 5 minuten op hoge snelheid
- Doe de chocolademousse in een spuitzak met een spuitmondje van 1 cm Ø
- Vouw de pannenkoeken in vieren
- Spuit de chocolademousse in de bovenste laag van de pannenkoeken
- Plaats de pannenkoeken gedurende 2 uur in de koelkast, afgedekt met plasticfolie
- Plaats een pannenkoek op een bord
- Maak de marmelade warm en verdeel over de gevulde pannenkoek