Recepten / Pizza / Pinsa Caprese

Pinsa Caprese

1 persoon

Pinsa met tomaat, verse basilicum, rucola en buffelmozzarella.

Ingrediënten / Benodigdheden

Voor het bakken:

  • 1 La PINSA! Base Pomodoro

Na het bakken:

  • 100 g Vleestomaten, gesneden
  • 75 g Mozzarella, gesneden
  • 30 g Cherrytomaten
  • Rucola
  • Olijfolie
  • Verse basilicum  

Bereidingswijze

Bak de pinsa volgens de bereidingswijze 

Beleg de pinsa met de gesneden vleestomaat en buffelmozzarella

Garneer de pinsa met hele cherrytomaten, rucola en verse basilicum

Besprenkel met olijfolie   

Aanmelden nieuwsbrief

Door op versturen te klikken, gaat u akkoord met onze voorwaarden.

Cookies

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

De noodzakelijke cookies zijn altijd automatisch actief; als je op "accepteer alle cookies" klikt, accepteer je ook de optionele cookies. Wanneer je zelf wilt kiezen welke cookies je aanzet, klik je op “cookie instellingen”.

Cookie-instellingen

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

Noodzakelijke cookies gebruiken we om de basisfuncties van de site te kunnen laten draaien. Deze cookies verzamelen nooit persoonsgegevens.

Deze cookies verzamelen anoniem gegevens over hoe bezoekers onze website gebruiken, zodat we onze website verder kunnen verbeteren.

Deze cookies verzamelen gegevens over hoe bezoekers onze website gebruiken, zodat we onze website verder kunnen verbeteren.

Deze cookies maken het mogelijk om embeds van YouTube, LinkedIn, Facebook, Instagram etc. te tonen in artikelen. Ook kunnen deze cookies worden gebruikt om gepersonaliseerde advertenties te tonen en daarom kunnen deze cookies je surfgedrag op verschillende websites volgen.