Fagottini met Rode pesto, asperges en scampi
Voor 10 personen
Ingrediënten
- 960 g Fagottini Pesto Rosso Dr. Oetker
- 30 g groene asperges beetgaar gekookt
- 50 st scampi
- 1 dl olijfolie
- radicchio
Voor de mayonaise:
- 400 g mayonaise
- 100 g rode pesto
Bereidingswijze
Bak de scampi krokant aan in de olijfolie.
Snijd de groene asperges en de radicchio in gewenste portie.
Laat de Fagottini Pesto Rosso ontdooien. (Koken hoeft niet omdat ze reeds voorgegaard zijn).
Meng de mayonaise met de rode pesto
Schik de Fagottini Pesto Rosso samen met de andere ingrediënten tot een mooie salade.
Werk af met de saus.
De salade kan perfect als buffetsalade geserveerd worden.
De pasta kan gewoon ontdooid worden en hoeft niet voorgekookt te worden.

- Onze oplossing
- Fagottini Pesto Rosso