Fagottini met Rode pesto, asperges en scampi

  • Print recept
  • Print recept
  • Print recept
  • Print recept

Ingrediënten

Ingrediënten voor 10 personen:


960 g Fagottini Pesto Rosso Dr. Oetker
30 g groene asperges beetgaar gekookt
50 st scampi
1 dl olijfolie
radicchio

Voor de mayonaise:
400 g mayonaise
100 g rode pesto

Bereidingswijze

Bak de scampi krokant aan in de olijfolie.
Snijd de groene asperges en de radicchio in gewenste portie.
Laat de Fagottini Pesto Rosso ontdooien. (Koken hoeft niet omdat ze reeds voorgegaard zijn).
Meng de mayonaise met de rode pesto
Schik de Fagottini Pesto Rosso samen met de andere ingrediënten tot een mooie salade.
Werk af met de saus.

De salade kan perfect als buffetsalade geserveerd worden.
De pasta kan gewoon ontdooid worden en hoeft niet voorgekookt te worden.

Fagottini met Rode pesto, asperges en scampi