Fagottini met rode pesto en lamskotelleten

  • Print recept
  • Print recept
  • Print recept
  • Print recept

Voor 10 personen

Ingrediënten

  • 960 g Fagottini Pesto Rosso
  • 30 lamskoteletten
  • 1 l tomatencoulis

Voor de auberginestoof:

  • 1 grote ajuin versnipperd
  • 5 aubergines geschild en in blokjes
  • 1 dl olijfolie
  • 5 ontvelde tomaten
  • verse gehakte oregano

Bereidingswijze

Schik de Fagottini Pesto Rosso met daarbij de auberginestoof met coulis.

Maak de stoof: Zet de aubergineblokjes aan in de olijfolie samen met de ajuin. Laat stoven en voeg na een tijdje de tomaten en de vers gehakte kruiden erbij. Laat doorstoven onder deksel. Werk af met de tomatencoulis.

Bak de koteletten aan in bakken & braden, gaar naar believen onder deksel.

Kook de Fagottini Pesto Rosso beetgaar in ruim kokend water gedurende 3 min of verwarm ze gedurende 3-4 min. in de combi-steamer.

Werk af met de lamskoteletten.

Fagottini met rode pesto en lamskotelleten