Krokante wokreepjes op zijn Provencaals met rijst

Voor 10 personen - 25 min. + 30 min. koken

Werkwijze:

  • Snipper de look en de sjalot en bak kort op in olijfolie.
  • Versnijd de paprika's in lange repen en bak deze mee. Voeg vervolgens de tomatenpuree en de tomatenblokjes toe.
  • Kruid af met de provencaalse kruidenmix - peper en zout.
  • Laat een half uur inkoken. Voeg daarna de gebakken champignons toe.
  • Bak de wokreepjes in wat olijfolie en kook de rijst gaar.
  • Meng de wokreepjes onder de Provençaalse saus en serveer er de rijst bij.
  • Werk af met enkele plukjes verse oregano

Benodigdheden more info

1,2 kg vegetarische wokreepjes Dr. Oetker Professional

2 rode , 2 groene en 2 gele paprika's

1 kg champignons

1,2 kg tomatenblokjes

2 el tomatenpuree

2 teentjes knoflook

4 sjalotten

2 el. Provencaalse kruidenmix

verse oregano

tabasco

800 g lange korrelrijst

2 el olijfolie

peper en zout

Krokante wokreepjes op zijn Provencaals met rijst