Krokante wokreepjes op zijn Provencaals met rijst

  • Print recept
  • Print recept
  • Print recept
  • Print recept

Voor 10 personen

Ingrediënten

  • 1,2 kg vegetarische wokreepjes Dr. Oetker Professional
  • 2 rode , 2 groene en 2 gele paprika's
  • 1 kg champignons
  • 1,2 kg tomatenblokjes
  • 2 el tomatenpuree
  • 2 teentjes knoflook
  • 4 sjalotten
  • 2 el. Provencaalse kruidenmix
  • verse oregano
  • tabasco
  • 800 g lange korrelrijst
  • 2 el olijfolie
  • peper en zout

Bereidingswijze

Snipper de look en de sjalot en bak kort op in olijfolie.

Versnijd de paprika's in lange repen en bak deze mee. Voeg vervolgens de tomatenpuree en de tomatenblokjes toe.

Kruid af met de provencaalse kruidenmix - peper en zout.

Laat een half uur inkoken. Voeg daarna de gebakken champignons toe.

Bak de wokreepjes in wat olijfolie en kook de rijst gaar.

Meng de wokreepjes onder de Provençaalse saus en serveer er de rijst bij.

Werk af met enkele plukjes verse oregano

Krokante wokreepjes op zijn Provencaals met rijst