Pancake met spinazie, gerookte zalm, dille en zure room

  • Print recept
  • Print recept
  • Print recept
  • Print recept

Voor 10 personen

Ingrediënten

  • 20 American Pancakes Dr. Oetker Professional
  • 500 g verse spinazie
  • 10 sneetjes gerookte zalm
  • 25 g verse dille
  • 250 g zure room
  • 2,5 el olijfolie
  • Peper en zout
  • Optioneel: zacht gekookt eitje

Bereidingswijze

Kook de eieren zacht in 6 min. en houd ze daarna meteen onder de koude kraan, zodat ze binnenin lekker smeuïg blijven.

Spoel de spinazie, zwier droog en laat goed uitlekken. Houd enkele blaadjes apart voor de afwerking en bak de rest even op in een lepel olijfolie en breng op smaak met peper en zout.

Warm de American Pancakes op volgens instructies op de verpakking. 

Serveer de pannenkoeken met de warme spinazie, een plakje gerookte zalm, een toef zure room en werk af met een plukje dille. Serveer het zachtgekookt eitje erbij.

Pancake met spinazie, gerookte zalm, dille en zure room