Pancake met spinazie, gerookte zalm, dille en zure room

Voor 10 personen:

Werkwijze:

  • Kook de eieren zacht in 6 min. en houd ze daarna meteen onder de koude kraan, zodat ze binnenin lekker smeuïg blijven.
  • Spoel de spinazie, zwier droog en laat goed uitlekken. Houd enkele blaadjes apart voor de afwerking en bak de rest even op in een lepel olijfolie en breng op smaak met peper en zout.
  • Warm de American Pancakes op volgens instructies op de verpakking. 
  • Serveer de pannenkoeken met de warme spinazie, een plakje gerookte zalm, een toef zure room en werk af met een plukje dille. Serveer het zachtgekookt eitje erbij.

Benodigdheden more info

20 American Pancakes Dr. Oetker Professional

500 g verse spinazie

10 sneetjes gerookte zalm

25 g verse dille

250 g zure room

2,5 el olijfolie

Peper en zout

Optioneel: zacht gekookt eitje

Pancake met spinazie, gerookte zalm, dille en zure room