Tortelloni met Gorgonzola
Voor 10 personen
Ingrediënten
- 1,44 kg Tortelloni Formaggio Dr. Oetker
- 200 g rucola
- 100 g fijngehakte walnoten
Voor de Gorgonzolasaus:
- 3 dl groentebouillon
- 3 dl culinaire room
- 500 g zachte Gorgonzolakaas, type Dolcelatte
- 400 g champignons in kwartjes
- Versgehakte peterselie
Bereidingswijze
Kook de Tortelloni Formaggio beetgaar in ruim kokend water gedurende 3 min of verwarm ze gedurende 3-4 min. in de combi-steamer.
kook de champignons op in de bouillon en doe er de room bij.
Zet op zacht vuur en smelt er de Gorgonzola in.
Schik de Tor telloni For maggio met daarbij de Gorgonzolasaus.
Werk af met de rucola en de gehakte walnoten.

- Onze oplossing
- Tortelloni Formaggio