Tortelloni met koninginnegroenten en dragonsaus
Voor 10 personen
Ingrediënten
- 960 g Tortelloni Ricotta Dr. Oetker
- 10 roodbaarsfilets van 140 g elk
- 1.2 kg koninginnemélange (wor tel, broccoli, bloemkool)
- vers gehakte dragonblaadjes
Voor de saus:
- 3 dl groentebouillon
- 5 dl visfumet
- facultatief 1dl wite wijn
- 2 dl culinaire room
- 80 g blanke roux
- versgehakte dragonblaadjes
Bereidingswijze
Bak de visfilets aan in vetstof naar keuze en gaar verder in een voorverwarmde oven van 180°C.
Stoom de koninginnemélange warm.
Kook de Tortelloni Ricotta beetgaar in ruim kokend water gedurende 3 min of verwarm ze gedurende 3-4 min. in de combi-steamer.
Maak de saus:
kook beide bouillons op met de room (en witte wijn), werk af met de roux en laat indikken.
Werk af met de versgehakte dragon.
Schik de Tortelloni Ricotta met daarbij de groenten.
Werk af met de gebakken visfilet en de dragonsaus.

- Onze oplossing
- Tortelloni Ricotta