Varkenshaasje met ravioli en kastanjechampignons

  • Print recept
  • Print recept
  • Print recept
  • Print recept

Ingrediënten

Kleur de varkenshaasjes aan in bakken & braden en gaar verder in een voorverwarmde oven van 180°C.
Snijd de champignons in plakjes en bak ze in de pan van het vlees.
Kook de Ravioli Funghi beetgaar in ruim kokend water gedurende 3 min of verwarm ze gedurende 3-4 min. in de combi-steamer.
Maak de saus: Laat de kalfsfond even inkoken met de witte wijn en de rozemarijnblaadjes.
Werk af met de room.

Bereidingswijze

Ingrediënten voor 10 personen:
744 g Ravioli Funghi Dr. Oetker
3 varkenshaasjes
1 dl bakken & braden
1 kg kastanjechampignons


Voor de saus:
8 dl Kalfsfond
1 dl witte wijn
2 dl culinaire room
vers gehakte rozemarijnblaadjes

Varkenshaasje met ravioli en kastanjechampignons