Varkenshaasje met ravioli en kastanjechampignons

  • Print recept
  • Print recept
  • Print recept
  • Print recept

Voor 10 personen

Ingrediënten

  • 744 g Ravioli Funghi Dr. Oetker 
  • 3 varkenshaasjes
  • 1 dl bakken & braden
  • 1 kg kastanjechampignons

Voor de saus: 

  • 8 dl Kalfsfond
  • 1 dl witte wijn
  • 2 dl culinaire room
  • vers gehakte rozemarijnblaadjes


Bereidingswijze

Kleur de varkenshaasjes aan in bakken & braden en gaar verder in een voorverwarmde oven van 180°C.

Snijd de champignons in plakjes en bak ze in de pan van het vlees.

Kook de Ravioli Funghi beetgaar in ruim kokend water gedurende 3 min of verwarm ze gedurende 3-4 min. in de combi-steamer.

Maak de saus: Laat de kalfsfond even inkoken met de witte wijn en de rozemarijnblaadjes.

Werk af met de room.

Varkenshaasje met ravioli en kastanjechampignons