Varkenshaasje met ravioli en kastanjechampignons
Voor 10 personen
Ingrediënten
- 744 g Ravioli Funghi Dr. Oetker
- 3 varkenshaasjes
- 1 dl bakken & braden
- 1 kg kastanjechampignons
Voor de saus:
- 8 dl Kalfsfond
- 1 dl witte wijn
- 2 dl culinaire room
- vers gehakte rozemarijnblaadjes
Bereidingswijze
Kleur de varkenshaasjes aan in bakken & braden en gaar verder in een voorverwarmde oven van 180°C.
Snijd de champignons in plakjes en bak ze in de pan van het vlees.
Kook de Ravioli Funghi beetgaar in ruim kokend water gedurende 3 min of verwarm ze gedurende 3-4 min. in de combi-steamer.
Maak de saus: Laat de kalfsfond even inkoken met de witte wijn en de rozemarijnblaadjes.
Werk af met de room.

- Onze oplossing
- Ravioli Funghi