Chocolade mousse met hazelnoot essence en nootjes
Voor 50 personen
Ingrediënten
- 1 zakje Alsa Chocolade Mousse classic
- 1 L water
- 240 g grof gehakte gesuikerde nootjes
- 16 ml hazelnoot essence
- Grof gehakte pure chocolade (optioneel)
Bereidingswijze
Meng de Alsa mix met het koude water.
Met een elektrische mixer gedurende 2 minuten op lage snelheid en vervolgens 5 minuten op hoge snelheid opkloppen.
Als de mousse stijf begint te worden, voeg de Hazelnoot essence en 2/3 van de nootjes toe.
Portioneer de mousse met een spuitzak in glazen, schalen, dessert-lepels, etc.
Plaats de mousse gedurende 2 uur in de koeling alvorens te serveren.
Garneer vlak voor serveren met de rest van de nootjes en de pure chocolade.
Tip: de mousse kan tot 48 uur in de koeling worden bewaard. Gebruik voor een non-alcoholisch dessert een hazelnoot-siroop.

- Onze oplossing
- Alsa Chocolade mousse Classic Mix 100 Porties