Chocolademousse met citrus

  • Print recept
  • Print recept
  • Print recept
  • Print recept

Voor 50 personen

Ingrediënten

  • Alsa Chocolade Mousse classic 1 zakje
  • 1 L water
  • 2 citroen
  • 2 sinaasappel
  • Citrus partjes voor garnering (optioneel)

Bereidingswijze

Meng de Alsa mix met het koude water.

Met een elektrische mixer gedurende 2 minuten op lage snelheid en vervolgens 5 minuten op hoge snelheid opkloppen.

Rasp de schil van de citroen en de sinaasappel door de chocolade mouse.

Bewaar 1/4 van de citroen en sinaasappel rasp voor garnering.

Portioneer de mousse met een spuitzak in glazen, schaaltje,dessert-lepels, etc.

Plaats de mousse gedurende 2 uur in de koeling alvorens te serveren.

Garneren met citroen en sinaasappel rasp, partjes citrus en evt. cress of munt.

Tip: Een frisse twist voor jouw dessert. De combinatie van 2 soorten citrus geeft de chocolade mousse een spannendere smaak. Simpel te bereiden én variatie mogelijk met andere citrusvruchten.