Chocolademousse met citrus
Voor 50 personen
Ingrediënten
- Alsa Chocolade Mousse classic 1 zakje
- 1 L water
- 2 citroen
- 2 sinaasappel
- Citrus partjes voor garnering (optioneel)
Bereidingswijze
Meng de Alsa mix met het koude water.
Met een elektrische mixer gedurende 2 minuten op lage snelheid en vervolgens 5 minuten op hoge snelheid opkloppen.
Rasp de schil van de citroen en de sinaasappel door de chocolade mouse.
Bewaar 1/4 van de citroen en sinaasappel rasp voor garnering.
Portioneer de mousse met een spuitzak in glazen, schaaltje,dessert-lepels, etc.
Plaats de mousse gedurende 2 uur in de koeling alvorens te serveren.
Garneren met citroen en sinaasappel rasp, partjes citrus en evt. cress of munt.
Tip: Een frisse twist voor jouw dessert. De combinatie van 2 soorten citrus geeft de chocolade mousse een spannendere smaak. Simpel te bereiden én variatie mogelijk met andere citrusvruchten.

- Onze oplossing
- Alsa Chocolade mousse Classic Mix 100 Porties