Fondant au Chocolat

  • Print recept
  • Print recept
  • Print recept
  • Print recept

Voor 12 personen

Ingrediënten

  • Fondant au chocolat 
  • 4 dl halfvolle melk 
  • 6 dl Chocolade Topping
  • Alsa Saus Vanillesmaak (1 l)

Bereidingswijze

Meng in een kom met een garde de chocolade fondant mix met de melk.

Giet het mengsel in een beboterde bakvorm.

Bak in de oven op 175°C gedurende ongeveer 15 minuten(de baktijd is afhankelijk van het type oven, de grootte van de bakvorm en de gewenste textuur van de chocoladecake).

Indien je de vanillesaus er warm bij wil serveren, verwarm je de vanillesaus kort in de pan, magnetron of au-bain marie.

Schenk de vanillesaus op een bordje. 

Plaats de Fondant au Chocolat op het bordje.

Top af met de Chocolade Topping en eventueel nog chocolade-decoratie.

De heerlijke luchtige cake is van binnen nog een beetje vloeibaar. Je maakt hem extra lekker door de cake af te toppen met vanillesaus en chocolade topping.