Pistache mousse met crunchy koekjes en banaan

  • Print recept
  • Print recept
  • Print recept
  • Print recept

Ingrediënten

Ingrediënten voor 25 personen:
• 250 g Alsa Vanille Mouse
• 400 ml water
• 6 g pistache essence
• 5-6 st bananen
• 750 g koekjes (bijvoorbeeld sprits)

Bereidingswijze

Meng de Alsa vanille mousse met het koud water.
Meng de pistache essence door het mengsel van de vanille mousse
Klop 2 minuten op lage snelheid, dan 5 minuten op maximale snelheid.
Doe de mousse in een spuitzak met het spuitmondje ø 1 cm
Maak grove stukken van de koekjes
Snijd de bananen in plakjes
Leg wat gebroken koekjes in een glas of weckpot
Spuit een laag pistache mousse op de koekjes
Leg plakjes banaan erop
Herhaal de laag koekjes en pistache mousse
Plaats de mousses gedurende 2-3 uur in de koeling alvorens te serveren
Decoreer de pistache mousse met plakjes banaan (vers gesneden) en de stukjes koekjes


tip: Gebruik roomboterkoekjes voor een volle, boterige smaak.