Pistache mousse met crunchy koekjes en banaan

  • Print recept
  • Print recept
  • Print recept
  • Print recept

Voor 25 personen

Ingrediënten

  • 250 g Alsa Vanille Mouse
  • 400 ml water
  • 6 g pistache essence
  • 5-6 st bananen
  • 750 g koekjes (bijvoorbeeld sprits)

Bereidingswijze

Meng de Alsa vanille mousse met het koud water.

Meng de pistache essence door het mengsel van de vanille mousse

Klop 2 minuten op lage snelheid, dan 5 minuten op maximale snelheid.

Doe de mousse in een spuitzak met het spuitmondje ø 1 cm

Maak grove stukken van de koekjes

Snijd de bananen in plakjes

Leg wat gebroken koekjes in een glas of weckpot

Spuit een laag pistache mousse op de koekjes

Leg plakjes banaan erop

Herhaal de laag koekjes en pistache mousse

Plaats de mousses gedurende 2-3 uur in de koeling alvorens te serveren

Decoreer de pistache mousse met plakjes banaan (vers gesneden) en de stukjes koekjes

tip: Gebruik roomboterkoekjes voor een volle, boterige smaak.