Tiramisu met frambozen
Voor 24 personen
Ingrediënten
- 3 dl frambozencoulis (Boiron)
- 150 g suiker
- 250 g water
- 750 g Crème Tiramisu
- 1 l room
- 1 l Melk
- 800 g lange vingers
- 500 g verse frambozen of diepvries
- 1 g rode kleurstof (optioneel)
Bereidingswijze
Breng 1 dl frambozencoulis met het water en de suiker aan de kook
Laat het frambozen-suikerwater goed afkoelen
Klop de slagroom, de melk en de crème tiramisu 5 minuten
Voeg 2 dl frambozencoulis toe en roer tot een homogene massa
Laat 1 uur opstijven in de koelkast
Voeg de rode kleurstof toe (optioneel)
Leg een laag lange vingers in de bakvorm (suikerkant boven)
Bestrijk met een kwast de lange vingers met het frambozen-suikerwater
Spuit met een spuitzak een dunne laag tiramisu crème op de lange vingers
Verdeel hier frambozen overheen (bewaar 24 voor garnering)
Breng een tweede laag tiramisu aan op de frambozen en strijk glad
Leg een laag lange vingers op de top
Bestrijk met een kwast de lange vingers met het frambozen-suikerwater
Decoreer naar eigen inzicht met overgebleven crème en frambozen
Plaats één uur in de koelkast om op te stijven.

- Onze oplossing
- Crème Tiramisu