Vanillepudding met een vleugje van mangocoulis

Voor 10 personen:

Werkwijze:

  • Maak met een deel koude melk de benodigde hoeveelheid puddingpoeder vanillesmaak Dr. Oetker Professional aan.
  • Voeg de suiker al roerend toe.
  • Breng de rest van de melk aan de kook.
  • Voeg het aangemaakte puddingpoeder vanillesmaak al roerend toe.
  • Kook het geheel, onder voortdurend roeren, enkele minuten door.
  • Laat de pudding afkoelen.
  • Vul de glaasjes met een bodem mangocoulis.
  • Giet de pudding in een glaasje en wissel eventueel af met laagjes mangocoulis.
  • Zet de glaasjes min. 1 uur in de koelkast.
  • Decoreer eventeel met physalis en dien op.


Benodigdheden more info

10 porties van 100 g

Ingrediënten:

  • 60 g pudding Vanillesmaak Dr. Oetker Professional
  • 900 ml melk
  • 50 g suiker
  • 250 g mangocoulis
  • 10 stuks physalis
Vanillepudding met een vleugje van mangocoulis