Vanillepudding met een vleugje van mangocoulis
Voor 10 personen
Ingrediënten
- 60 g pudding Vanillesmaak Dr. Oetker Professional
- 900 ml melk
- 50 g suiker
- 250 g mangocoulis
- 10 stuks physalis
10 porties van 100 g
Bereidingswijze
Maak met een deel koude melk de benodigde hoeveelheid puddingpoeder vanillesmaak Dr. Oetker Professional aan.
Voeg de suiker al roerend toe.
Breng de rest van de melk aan de kook.
Voeg het aangemaakte puddingpoeder vanillesmaak al roerend toe.
Kook het geheel, onder voortdurend roeren, enkele minuten door.
Laat de pudding afkoelen.
Vul de glaasjes met een bodem mangocoulis.
Giet de pudding in een glaasje en wissel eventueel af met laagjes mangocoulis.
Zet de glaasjes min. 1 uur in de koelkast.
Decoreer eventeel met physalis en dien op.
- Onze oplossing
- Puddingpoeder Vanillesmaak